Public Meeting Notice: August 24, 2016 - AB 901 Special Topics Workshop Series, Thresholds and Organics Management

Event Information

8/24/2016 1:00PM

8/24/2016 5:00PM

CalEPA Building, Coastal Hearing Room(2nd floor), 1001 I Street, Sacramento, CA 95814

Ilonka.Zlatar@calrecycle.ca.gov
Documents
TitleDocument FormatDescription
  • 1
items per pageNo items to display
Summary

 

CalRecycle continues to seek stakeholder feedback with a series of eight special-topic workshops on issues that emerged during general workshops on AB 901 Reporting held in April and July. AB 901 requires recycling, composting and disposal facilities, as well as exporters, broker and transporters of recyclables or compost to report to CalRecycle the types, quantities and destinations of materials sold, transferred or disposed in the state.

Workshop Details: All workshops will be discussion-based.

Please Register for your workshops of choice below, and indicate in registration if you will be attending in person.

 

Wednesday Aug 24. Coastal Room:

  1. 1:00-3:00pm Targeted products and material types (2 hours)

  2. 3:00-5:00pm General topics (2 hours)

 

Other workshops:

Tuesday, Aug 23. Sierra Room:

  1. 9:00-10:30am Penalties, fees and enforcement procedures (1.5 hour)

  2. 10:30am-12:00pm Multiple Operations (1.5 hour)

  3. 1:00-3:00pm Jurisdictional requests and confidentiality (2 hours)

  4. 3:00-5:00pm Methodologies for Jurisdiction of Origin and Source Sector (2 hours)  

 

Monday, Aug 22. Coastal Room:

  1. 1:00-3:00pm Thresholds (2 hours)
  2. 3:00-5:00pm Organics management (2 hours)

 

For more information and video recordings of previous workshops, go to AB 901: Disposal and Recycling Facility Reporting Program.

Questions? Contact AB901.Reporting@CalRecycle.ca.gov

 


Workshop: CalRecycle

7/30/2016